Olemme mukana FinnBuild 2024-messuilla

Firesafe osallistuu Helsingin Messukeskuksessa lokakuun 8-10. päivä järjestettäville Rakennus- ja talotekniikkamessuille – FinnBuild 2024. Meidät löydät talotekniikka-alueelta osastolta 7b140. Tervetuloa!

FinnBuild järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1974, joten tänä vuonna on FinnBuild 50 vuotta juhlatapahtuma. Messuilla on luvassa nostalgisen tunnelman ja historianostojen lisäksi laaja kattaus uutuustuotteita rakentamisen vihreään siirtymään, kiertotalouteen, älyrakennuksiin ja energiansäästöön liittyviä ratkaisuja sekä merkittäviä innovaatioita, joita palkitaan kilpailuissa. Tapahtumaan on ilmottautunut mukaan lähes 400 yritystä useasta maasta Euroopasta ja Kaukoidästä.

FinnBuildissä nähdään betoni- ja puurakentamisen sekä talotekniikan trendit ja uutuustuotteet. Tärkeinä aiheina mukana ovat myös korjausrakentaminen, infra- ja ympäristörakentaminen sekä suunnittelu.

Talotekniikka – alue

Talotekniikka-alueelta löydät rakennusautomaation, ilmastoinnin, lämmityksen ja vesi-ja viemäri tekniikan sekä sähkö-ja valaistusalan yritykset ja asiantuntijat. Tutustut uutuuksiin, energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja luot rakennukseesi turvallisen ja terveellisen sisäympäristön. FinnBuildin talotekniikka-ohjelma tarjoaa kiinnostavia ja ajankohtaisia esityksiä alan ammattilaisille.

Osastomme 7b140

Toivotamme lämpimästi teidät tervetulleiksi osastollemme 7b140 – tutustumaan paloturvallisuuspalveluihimme ja -tuotteisiimme. Keskustellaan ja pohditaan yhdessä, miten rakentaa paloturvallisempaa sekä kestävää tulevaisuutta. Nähdään messuilla!

Tutustu tapahtumaan ja rekisteröidy kävijäksi – FinnBuild 2024
Tutustu myös – FinnBuild 2024 ohjelmaan


Firesafe Finland Oy

Firesafe Finland Oy on osa Firesafe-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin rakenteellisen palontorjunnan toimija. Tavoitteenamme on varmistaa paloturvallisuus kaikkialla, missä ihmiset tekevät töitä, asuvat ja liikkuvat sekä tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ja tehokkaita palontorjuntaratkaisuja.

Palvelutuotannon lisäksi maahantuomme käsisammuttimia, pikapaloposteja, palo- ja häkävaroittimia sekä muita paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita ja varaosia. Tuotevalikoimastamme löytyvät FIRESAFE -palokatkotuotteet, jotka ovat kehitetty vuosikymmenten aikana urakointimme ja kokemuksemme pohjalta.

Toimimme yli 40 vuoden kokemuksella läpi Suomen, Hangosta Ivaloon. Noin 30 paloturvallisuuden ammattilaisen voimin huolehdimme, että palvelemme asiakkaitamme kustannustehokkaasti ja monipuolisesti.